Feeling Tabú

Feel the spirit of Tabú!

LATIN VIBES

Voel je vrij, vrolijk en sexy tijdens een warme, kleurrijke en culinaire reis door Latijns-Amerika. Geniet van onze authentieke gerechten, gewaagde combinaties, smaakvolle barbites, cocktails, latin spirits en de lekkerste muziek. Tabú dompelt je onder in Latijns-Amerikaanse sferen.

Schedel_kaars_staand
Schedel_kaars_staand

Latin Food

Tabú brengt de keukens van verschillende Zuid-Amerikaanse landen bij elkaar. De keuken is open van 11.00 tot 22.00 uur, zodat je op elk moment van de dag kunt genieten van onze authentieke gerechten. Klassieke Zuid-Amerikaanse snacks, rijk belegde sandwiches, pittige bar bites en zoete desserts: Tabú heeft voor elk wat wils. De uitgebreide sharing platters zijn een mix van hapjes om gezellig samen te delen. Ook voor vegetariërs en veganisten is er genoeg keus. Voor de kleintjes heeft Tabú een lekker en voedzaam kindermenu samengesteld.

Bij Tabú is duurzaamheid belangrijk. Zo zijn de tortilla’s van Tortilleria Taiyari uitsluitend gemaakt van biologische mais. Het vlees komt van runderen uit de duurzame veeteelt. Ze lopen vrij rond en grazen inheemse gras- en kruidensoorten van het land.

Processed with VSCO with a6 preset
Cocktail_tabu

"Call me old fashioned"

DRINKS

Geniet van prachtige wijnen en spannende cocktails, naar jouw wensen samengesteld door een professionele cocktailshakers. Naast tweeëntwintig cocktails (ook alcoholvrije mixes!) kun je kiezen uit een lijst smaakvolle gin-tonics, bijzondere rums, tequila’s en likeuren.

Bar & Bites
De Cuba
"De Cuba" van SONGO 21 - Studio sessions 2003 door SONGO 21. Gepubliceerd: 2011. Track 5.
/